محل تبلیغات شما

آموزش طراحی سایت:

 

سلام با آموزش طراحی سایت در خدمت شما هستیم , در قسمت قبل آموزش HTML لیست List , لینک های متنی را یاد گرفتیم , در قسمت هشتم با ادامه آموزش HTML همراه باشید:

آموزش لینک های عکس در html

تاکنون مشاهده کردیم که چگونه با استفاده از متن، یک لینک هایپرتکست ایجاد کنیم و همچنین فرا گرفته ایم که چگونه از تصاویر در صفحات وب خود استفاده کنیم. اکنون فرا خواهیم گرفت که چگونه با استفاده از تصاویر هایپرلینک ایجاد کنیم.

مثال:

استفاده از تصویر به عنوان هایپرلینک بسیار ساده می باشد. لازم است که یک تصویر را در داخل هایپرلینک در محل تصویر قرار دهیم، همانطور که در زیر نشان داده شده است.

نمونه یک

 tahlildadeh

این ساده ترین راه ایجاد هایپرلینک با استفاده از تصاویر می باشد.

تصاویر حساس به ماوس

آموزش طراحی سایت

استانداردهای HTML و XHTML یک ویژگی ارائه می دهند که به شما اجازه می دهد لینک های مختلفی را در داخل یک تصویر اجرا کنید. شما می توانید براساس مختصات مختلف موجود روی تصویر، لینک های مختلفی را روی یک تصویر مجزا ایجاد کنید. زمانی که لینک های متفاوت به مختصات متفاوت ضمیمه می شود، می توانیم برای باز کردن داکیومنت های تارگت روی بخش های مختلف تصویر کلیک کنیم. چنین تصاویری که به ماوس حساس می باشند، تصاویر نقشه نامیده میشوند. دو روش برای ایجاد چنین تصاویری وجود دارد.

سرور Server-side image maps - توسط ویژگی ismap از برچسب < img> فعال می شود و دستیابی به یک سرور و پردازش برنامه های مربوط به تصویر نقشه لازم می باشد.

کلاینت Client-side image maps - با استفاده از ویژگی usemap از برچسب < img> همراه با برچسب های متناظر< map> و < area> ایجاد می شود.

Server side image maps

در اینجا به سادگی تصویر خود را داخل یک هایپرلینک قرار داده و از ویژگی ismap استفاده کنید که آن را یک تصویر خاص می سازد و وقتی یوزر در بخشی از تصویر کلیک می کند، مرورگر مختصات اشاره گر ماوس را همراه با URL مشخص شده در برچسب < a>به سرور وب منتقل می کند. سرور از مختصات اشاره گر ماوس استفاده می کند تا تعیین کند کدام داکیومنت باید به مرورگر بازگردانده شود.
زمانی که ismap استفاده می شود، ویژگی rel="nofollow" href از برچسب < a> باید URL یک برنامه ی سرور را مانند یک cgi یا اسکریپت PHP و غیره در برداشته باشد، تا درخواست ورودی را براساس مختصات انتقال داده شده پردازش کند. مختصات موقعیت ماوس پیکسل های صفحه میباشند که از گوشه ی بالای سمت چپ تصویر شمرده می شوند و با (0,0) شروع می شوند. مختصات دنبال شده با یک علامت سوال، به انتهای URL اضافه می شوند.

مثال:

نمونه دو

tahlildadeh

سپس مرورگر پارامترهای جستجوی زیر را به سرور می فرستد که می تواند توسط اسکریپت ismap.cgi یا فایل map پردازش شود و شما می توانید هر داکیومنتی را که دوست داشته باشید به این مختصات لینک کنید.

/cgi-bin/ismap.cgi?20,30

از این طریق شما می توانید لینک های مختلفی را به مختصات متفاوت یک تصویر اختصاص دهید، و وقتی این مختصات کلیک می شوند، می توانید داکیومنت های لینک شده ی متناظر را باز کنید.

Client side image maps

این تصاویر به وسیله ی ویژگی usemap از برچسب < img> فعال می شوند و به وسیله ی برچسب های ضمیمه ی< map>و< area> تعریف می شوند.
نقشه ای که قرار است نقشه را طراحی کند، به وسیله ی< img> به عنوان یک تصویرعادی وارد صفحه می شود، به جز اینکه این مورد ویژگی اضافه ای به نام usemap همرا خود دارد. مقدار ویژگی usemap مقداری می باشد که در یک برچسب< map>استفاده می شود تا برچسب های تصویر و نقشه را لینک کند.< map>همراه با برچسب های< area> همه ی مختصات تصویر و لینک های مربوطه را تعریف می کند.
برچسب< area> در داخل برچسب نقشه مختصات و شکل حاشیه های قابل کلیک در داخل تصویر را تعریف می کند. در اینجا مثالی از تصویر نقشه می بینید.

نمونه سه

سیستم مختصات

مقدار حقیقی مختصات کانلا به شکل در سوال وابسته است. در اینجا خلاصه ای می بینید که قرار است با مثال های مفصل دنبال شوند.

rect = x1 , y1 , x2 , y2

ایکس x1 و y1 مختصات گوشه ی بالای سمت چپ از مستطیل می باشد. x2 و y2 مختصات گوشه ی سمت راست پایین می باشند.

circle = xc , yc , radius

ایکس xc و yc مختصات مرکز دایره و radius شعاع دایره می باشد. دایره ای به مرکز200,50 با شعاع 25 دارای ویژگی coords="200,50,25" خواهد بود.

poly = x1 , y1 , x2 , y2 , x3 , y3 ,. xn , yn

جفت های مختلف x-y رئوس چند ضلعی می باشند، با یک خط که از یک نقطه به نقطه ی دیگر کشیده شده. یک چندضلعی لوزی شکل با بالاترین راس آن در نقطه ی 20،20 و 40 پیکسل، در عریض ترین نقطه ی خود دارای ویژگی coords="20,20,40,40,20,60,0,40" می باشد.
تمام مختصات مربوط به بالاترین گوشه ی سمت چپ تصویر می باشند. هر شکل دارای یک URL مربوطه می باشد. می توانید از هر نرم افزار تصویری برای دانستن مختصات موقعیت های مختلف استفاده کنید.

آموزش لینک ایمیل در HTML

آموزش طراحی سایت

قرار دادن یک لینک ایمیل HTML روی صفحه ی وب خود کار سختی نیست، اما این کار ممکن است باعث بروز مشکل اسپم های غیرضروری در اکانت ایمیل شما شود. افرادی هستند که می توانند برنامه هایی را برای جمع آوری چنین ایمیل هایی اجرا کنند و سپس آنها را با راه های مختلف برای اسپم کردن استفاده کنند.
می توانید از گزینه دیگری استفاده کنید تا افراد به راحتی بتوانند به شما ایمیل ارسال کنند. یک گزینه می تواند استفاده از فرم های HTML باشد برای جمع آوری داده های یوزر و سپس استفاده ازاسکریپت PHP یا CGI برای ارسال ایمیل.
برای یک مثال ساده، فرم Contact Us را چک کنید. با استفاده از این فرم یک فیدبک از یوزر گرفته و سپس از یک برنامه ی CGI استفاده می کنیم که در حال جمع آوری این اطلاعات و ارسال ایمیل به یک email ID ارائه شده می باشد.

برچسب HTML Email

برچسب < a> در HTML برای مشخص کردن یک آدرس ایمیل و ارسال ایمیل، گزینه هایی را به شما ارائه می دهد. در حالیکه از برچسب < a> به عنوان یک email tag استفاده می کنید، از mailto:email address همراه با ویژگی rel="nofollow" href نیز استفاده خواهید کرد. در زیر ترکیب استفاده از mailto را به جای استفاده از http می بینید.

نمونه یک

Send Email

اکنون اگر یوزر روی این لینک کلیک کند، email client آغاز به کار خواهد کرد ( مانند lotus notes و outlook express و غیره.) که روی کامپیوتر شما نصب شده است. ریسک دیگری در استفاده از این گزینه برای ارسال ایمیل وجود دارد، زیرا اگر یوزر email client نصب شده روی کامپیوتر خود نداشته باشد، ارسال ایمیل ممکن نحواهد بود.

تنظیمات پیش فرض

شما می توانید یک موضوع ایمیل و یک بدنه ی ایمیل پیش فرض همراه با آدرس ایمیل خود ایجاد کنید. در زیر مثال استفاده از بدنه و موضوع پیش فرض را مشاهده می کنید.

نمونه دو

Send Feedback

آموزش قابها در html

قاب های HTML برای تقسیم پنجره ی مرورگر شما به چند بخش استفاده می شوند که هر بخش می تواند یک داکیومنت مجزای HTML رابارگذاری کند. مجموعه ای از چارچوب ها در پنجره ی مروگر به عناون frameset شناخته می شوند. به روش مشابهی که جدول ها سازماندهی می شوند، پنجره نیز به چارچوب های مختلف تقسیم می شود: در ستون ها و ردیف ها.

نقطه ضعف های چارچوب ها:

در استفاده از چارچوب ها نقاط ضعفی وجود دارد، بنابراین هرگز توصیه نمی شود در صفحات وب خود از این چارچوب ها استفاده کنید.
برخی دستگاه های کوچکتر نمی توانند این چارچوب ها را در خود داشته باشند، زیرا صفحه آنها آنقدر بزرگ نیست که تقسیم شود.
گاهی اوقات صفحه ی شما در یک کامپیوتر متفاوت به خاطر وضوح تصویر متفاوت، طور دیگری نمایش داده می شود.
ممکن است دکمه ی بازگشت مرورگر آنطوری که کاربر انتظار دارد کار نکند.
هنوز مرورگرهایی هستند که فن آوری چارچوب را پشتیبانی نمی کنند.

ایجاد چارچوب ها:

برای استفاده از چارچوب ها در یک صفحه از برچسب < frameset> به جای < body>استفاده می کنیم. برچسب< frameset> چگونگی تقسیم پنجره به چارچوب را تعریف می کند. ویژگی rows از برچسب < frameset> چارچوب های افقی و ویژگی cols نیز چارچوب های عمودی را تعریف می کنند. هر چارچوب توسط برچسب < frame> نشان داده شده است و تعریف می کند که کدام داکیومنت HTML باید در داخل چارچوب باز شود.

مثال:

در زیر مثالی را برای ایجاد سه چارچوب افقی می بینید.

نمونه یک

HTML Frames

Your browser does not support frames.

ویژگی های برچسب < frameset>:

ویژگی های برچسب < frame>

مرورگرهایی که frame ها را پشتیبانی می کنند

اگر کاربر از مرورگرهای قدیمی یا مرورگرهایی استفاده کند که frame را پشتیبانی نمی کنند، عنصر < noframes>باید به یوزر نمایش داده شود. بنابراین شما باید یک عنصر < body>را داخل عنصر < noframes>قرار دهید، زیرا تصور می شود که عنصر< frameset>جایگزین عنصر< body>می شود. اما اگر یک مرورگر < frameset>را درک نکند، بنابراین باید آنچه را که داخل عنصر< body>می باشد درک کند که حاوی عنصر < noframes>می باشد.
شما می توانید به یوزرهای خود که از مرورگرهای قدیمی استفاده می کنند، پیام هایی بدهید. برای مثال پیام Sorry!! your browser does not support frames. ، همانطور که در مثال بالا نشان داده شده است.

آموزش طراحی سایت

نام frame و ویژگی های target

یکی از محبوب ترین موارد استفاده از frame قرار دادن نوارهای مسیریابی در یک frame و سپس بارگذاری صفحات اصلی در یک frame مجزا می باشد.

مثال:

اجازه بدهید مثال زیر را بررسی کنیم که داری کد زیر می باشد:

نمونه دو

Your browser does not support frames.

در اینجا دو ستون ایجاد کرده ایم که قرار است با دو ستون پر شوند. اولین frame دارای عرض 200 پیکسل می باشد و حاوی نوار منوی مسیر یابی می باشد که توسط فایل menu.htm اجرا می شود. دومین ستون فضای باقیمانده را پر کرده و حاوی بخش اصلی صفحه خواهد بود و توسط فایل main.htm اجرا می شود. برای هرسه لینک موجود در نوار منو یک frame هدف به عنوان main_page ذکر کرده ایم، بنابراین هر زمان روی لینک های موجود در نوار منو کلیک کنید، لینک موجود در main_page باز خواهد شد.
در زیر محتوای فایل menu.htm را مشاهده می کنید.

نمونه سه

Google


Microsoft

در زیر محتوای فایل main.htm را مشاهده می کنید.

نمونه چهار

This is main page and content from any link will be displayed here.

So now click any link and see the result.

 

اکنون می توانید لینک های موجود در پنل چپ را کلیک کرده و نتیجه را مشاهده کنید. ویژگی target نیز یکی از مقادیر زیر را می گیرد:

آموزش Iframes در html

شما می توانید یک frame درون خطی را با استفاده از برچسب < iframe>مربوط به HTML تعریف کنید. این برچسب به برچسب < frameset>ارتباطی ندارد، در عوض می تواند در هرجایی در داکیومنت شما ظاهر شود. برچسب< iframe>یک محدوده ی مستطیلی را در داخل داکیومنت تعریف می کند که در آن مرورگر می تواند یک داکیومنت مجزا را ارائه دهد، مانند نوارهای اسکرول و حاشیه ها.
ویژگی src برای مشخص کردن URL مربوط به داکیومنتی استفاده می شود که حاوی frame درون خطی می باشد.

مثال:

در زیر مثالی را می بینید که چگونگی استفاده از < iframe> را توضیح می دهد.

Sorry your browser does not support inline frames.

ویژگی های برچسب < iframe>

بسیاری از ویژگی های برچسب < iframe> شامل نام، گروه، حاشیه، id، longdesk، طول حاشیه، عرض حاشیه، نام، اسکرول کردن، روش و تیتر، درست مانند ویژگی های متناظر با برچسب < frame> رفتار می کنند.

" />

ویژگی های برچسب < iframe>

پایان بخش هشتم آموزش طراحی سایت

آموزش طراحی سایت:آموزش طراحی وب

آموزش طراحی سایت:صفر تا 100

آموزش طراحی سایت:قسمت هفتم

یک ,های ,استفاده ,برچسب ,ی ,ویژگی ,می باشد ,استفاده از ,می توانید ,می شود ,استفاده می ,برای ارسال ایمیل ,دارای ویژگی coords

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها